Unsere NOTRUFNUMMER:

(bitte nur im Notfall kontaktieren)

0177-496-5835   Michael Wuttke

Notfall-E-Mail-Adresse:

Bankverbindung:

BIC:

HELADEF1LIM

MO, DI, MI, DO, FR, SA von 9.°° Uhr bis 12.30 und

Spendenkonto:

IBAN: DE 22 511500180000000166

Falls Sie direkt über PayPal unserem Tierheim eine Spende zukommen lassen möchten, drücken Sie bitte oben auf den Spenden-Button!

Im Sinne und im Namen unserer Tiere danken wir Ihnen aufrichtig!

Wann nimmt dieser Wahnsinn endlich ein Ende ??

Was muss passieren, bis diese Perversion und dieser Sadismus in Rumänien endlich von der Welt gestoppt wird ?????!!!!!

Wann werden die EU-Parlamentarier sich endlich ihrer Verantwortung bewusst ??  Alle ethischen und moralischen Werte der EU-Bürger werden missachtet, in dem man diese kranken Grausamkeiten duldet und subventioniert !!  Rücksichtslos, ignorant und selbstgefällig wird dieser perverse Wahnsinn geduldet!!

Alarm für Private Tierheime um Bukarest

URGENT WARNING TO ALL PRIVATE SHELTERS IN THE BUCHAREST AREA!

raidDont let ASPA torture saved dogs again like on

this picture from march 21!

Source: Occupy for Animals

DEUTSCH KURZ: Insider Infos liegen vor, nach denen Razvan Bancescu seine ASPA und die Polizei ab Freitag, 18.07.2014 frühmorgens und an den darauffolgenden Wochenenden angreifen lassen wird.

Aufgelistet sind hier in englischer Sprache Verhaltenstips für Tierheimbetreiber und deren Helfer….

ENGLISH: Occupy for Animals has received an inside information saying that ASPA head, Razvan Bancescu and Police, will hit private shelters as early as tomorrow, Friday, 18th of July, 2014 and on the weekends to come.

Repercussions in the pattern of the illegal raid on Vier Pfotens’ private clinic and the adjacent private shelter run by Paws2Rescue like happened on Friday 21st of March must be anticipated:

We are calling on all our friends operating private shelters in the Bucharest to:

1) ensure the animals are clearly identified and identifiable in clearly documented locations. With any “ownership” documents available together with evidence of vaccinations etc clearly associated with each animal.

2) put signs on the doors/gates that there is strictly no access to the property without prior arrangement with the owner.

3) VERY IMPORTANTLY:

4) Ask for copies of any warrants

5) Ask for receipts if dogs are removed

6) If any animals are already “owned” by third parties in other EU countries – inform those owners and ask them to contact their lawyers/MP/MEP etc to inform them of the threat

7) REMEMBER THAT according to the Romanian Constitution:

Article 27

“the Romanian Constitution (1) the domicile and residence are inviolable. No one may enter or remain in the residence or in the residence of a person without his consent thereto”

8) Please note that ASPA is not entitled to raise dogs on private property but we must advise you to ensure increased security during this period.

If you happen to be threatened by ASPA, please call 112 and inform the media as well as OFA and Vier Pfoten immediately.

YOU ARE NOT ALONE!

———————————————

MASSIVE SHARE, please!

Please SHARE this warning in your groups, and please sent it to all your Romanian friends.

MASSIVE SHARE, please!

von links nach rechts:  Bürgermeister Horst Kaiser

Christian Weimer

Hartmut Grohmann

Walter Hassler (Kassenprüfer)

von links nach rechts vordere Reihe:  Kerstin Napiontek

Adelheid Noble

Nicole Schultrich

DER VORSTAND:

V O R S I T Z E N D E R   des  TIERSCHUTZVEREINES LIMBURG-WEILBURG e.V,  D-65556 LIMBURG-STAFFEL

H a r t m u t   G R O H M A N N

stellvertretende Vorsitzende und Tierheimleitung:

Adelheid Noble

2. stellvertretende Vorsitzende:

Nicole Schultrich

Kassenwartin:

Kerstin Napiontek

Schriftführer und 1. stellv. Tierheimleiter:

Christian Weimer

Vorstandsbeisitzer:

Bürgermeister Horst Kaiser

Der Tierschutzverein Limburg-Weilburg e.V. ist im Sinne des Gesetzes als gemeinnützig und besonders förderungswürdg anerkannt.

Spenden kann man steuerlich geltend machen.

Vereinsregister-Nummer:    VR  301

Unsere Bankverbindung lautet:    Kreissparkasse Limburg

BLZ  511 500 18

Kontonummer:     166

IBAN:  DE22 5115 0018 0000 0001 66

BIC:    HELADEF1LIM

Selbstverständlich sind wir auch Mitglied im Deutschen Tierschutzbund.

Tierschutzverein Limburg-Weilburg e.V.

Im Staffeler Wald, D-65556 Limburg-Staffel, Telefon 06432-801-455, Notruf 0177-496-5835

www.TierschutzvereinLimburgWeilburgeV.de e-Mail: Tierheim.Limburg@gmx.de